Pagesa lehtë e shpejtë!

PAGO ofron një mënyrë të lehtë për të dërguar para në çast tek miqtë tuaj apo për të kryer çdo pagesë biznesi.
Mjaft më me rradha dhe komisione. Gjithçka në çast, gjithçka falas!

Regjistrohuni sot të jeni të parët në sistemin tonë!

undefined


Mënyra më e lehtë për të dërguar 

dhe marrë para!

Transferta pa limit.
Miq pa limit.
Siguri e lartë.


Lehtësisht praktike

Pago bën më të lehtë dërgimin e parave në monedhën që dëshiron.

Dërgo para tek të afërmit dhe miqtë tuaj

Pa komisione. Pa pritje. Thjesht shpejtësi. 

Vlerëso kohën tënde

Paguaj në moment faturat e ndryshme mujore të dritave, ujit, platformave digjitale, internetin,  operatorëve celularë  dhe shumë të tjerë.

Regjistrohuni tani për të qënë të parët!
Pago është nje shërbim i Rubicon Sh.A. në pritje të licensimit nga rregullatori.

Powered by KickoffLabs